روایت یک ملی پوش از بدرفتاری با دوچرخه سواران در جاده ها

به گزارش وبلاگ پیوست، محمد گنج خانلو رکابزنان شاخص و با سابقه تیم ملی ایران درباره بدرفتاری با دوچرخه سواران در جاده ها حرف زد.

روایت یک ملی پوش از بدرفتاری با دوچرخه سواران در جاده ها

دوچرخه سواران مرد نیز در هدف آزارگر ها قرار گرفته اند که آسیب هایی را برای آنها به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، شاید تصور گردد که دوچرخه سواران شرایط سختی برای تمرین ندارند، سوار دوچرخه می شوند و یک مسیر را انتخاب می نمایند و رکاب می زنند اما شرایط به این سادگی نیست. آنها در مسیر تمرین با یک مسئله جدی روبرو هستند که از نظر مردم شوخی تلقی می گردد اما در واقعیت این شوخی ماهیت خشونت دارد و می تواند آسیب های زیادی را به همراه داشته باشد.

مشت و لگدهایی که حواله دوچرخه سوار می گردد

محمد گنج خانلو رکابزنان شاخص و با سابقه تیم ملی ایران درباره آزارو اذیت هایی که رکابزنان در حین تمرین می بینند، در گفت وگو با ایسنا اعلام کرد: یکی از مواردی که باعث ایجاد ترس در دوچرخه سواران می گردد این است که رانندگان با فاصله کم نسبت به دوچرخه سوار حرکت می نمایند و حتی شده در همین حین مشت یا لگدی هم حواله دوچرخه سوار می نمایند. خود راننده ها چگونه وقتی یک کامیون با فاصله بسیار کم و با سرعت از کنارشان رد می گردد، می ترسند این اتفاق برای ما هم رخ می دهد.

او ادامه داد: بعضی افراد هم هستند تا به ما دوچرخه سواران می رسند، به طور ناگهانی گاز می دهند، بوق ممتد می زنند و یا کنار ما فریاد می کشند. به هر حال ما هم در فشار تمرین هستیم و این اتفاقات باعث عصبانیت ورزشکاران می گردد. در بیشتر مواقع سعی می کنیم آرامش خود را حفظ کنیم و یا مسیر حرکت خود را تغییر دهیم اما مواقعی هم بوده است که دوچرخه سوار از شدت فشار، قمقمه خود را به سمت خودرو پرت نموده است.

پرتاب سنگ به قصد بازی کردن!

رکابزن ملی پوش مورد مقدار شدت آزار و اذیت ها در جاده ها گفت: در تهران این آزار و اذیت ها کمتر است دلیلش این است که دوچرخه سواران را دیده اند که در جاده ها تمرین می نمایند و برایشان موضوع عجیبی نیست و بیشتر این مسئله وجود دارد که راننده ها سرشان داخل گوشی است و حواسشان به جاده نیست. اما در شهرستان ها شرایط کاملا فرق دارد. انگار دوچرخه سوار را می بینند، می گویند برویم به دوچرخه سوار بزنیم. برای نمونه بهنام آرین که در همدان تمرین می نماید، می گفت که در هر محله با همه افراد سلام و احوال پرسی می نماید تا بچه هایشان نزدیک جاده او را با سنگ نزنند! در تور ایران - آذربایجان که تور بین المللی با عظمتی است نیز در یکی از شهرستان ها ما را با سنگ می زدند. فکر می نمایند ما سیبل هستیم و باید ما را هدف قرار بدهند.

بازی خطرناک با جان یک انسان

گنج خانلو در پاسخ به این که با این افراد صحبت نموده اند که چه چیزی باعث می گردد چنین رفتارهایی را انجام دهند؟ توضیح داد: فکر می نمایند این کار شوخی یا بازی است. بارها پیش آمده کار به درگیری و کلانتری کشیده است و در نهایت هم می گویند که مگر جاده جای دوچرخه سواری است. در حالی که ما دوچرخه سوار جاده هستیم و شما توردوفرانس که بزرگترین تور دوچرخه سواری دنیا را هم ببینید در خیابان ها برگزار می گردد.

تمام این اتفاقات و آزار و اذیت ها از لحاظ روانی روی ورزشکار تاثیر می گذارد و حتی باعث تصادف می گردد. به نظرم هنوز فرهنگ دوچرخه سواری و نحوه برخورد با دوچرخه سوار هنوز در ایران جا نیفتاده است. ما حداقل انتظار داریم در بعضی جاده ها تابلوی محل تردد دوچرخه سوار یا حفظ فاصله با دوچرخه سوار نصب نمایند تا رانندگان مقداری کنترل شده رانندگی نمایند و نصب این تابلوها کار سختی هم نیست. البته این را هم باید اضافه کنم که خود رکابزنان هم باید در جاده ها مراقب باشند و فاصله خود را حفظ نمایند تا اتفاق بدی رخ ندهد.

منبع: عصر ایران

به "روایت یک ملی پوش از بدرفتاری با دوچرخه سواران در جاده ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روایت یک ملی پوش از بدرفتاری با دوچرخه سواران در جاده ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید