اولین پیوند ریه انسان تمام اتوماتیک به وسیله ربات در دنیا

به گزارش وبلاگ پیوست، خاویر 65 ساله اولین بیمار دنیا شد که تحت عمل جراحی کاملا رباتیک ریه نهاده شد. او به علت بیماری ای به نام فیبروز ریوی که باعث ضخیم شدن پوشش ریه و زخمی شدن آن می گردد احتیاج به پیوند داشت. او می گوید: لحظه ای که به هوش آمدم و از بیهوشی عمومی بیدار شدم درد نداشتم.

اولین پیوند ریه انسان تمام اتوماتیک به وسیله ربات در دنیا

به گزارش وبلاگ پیوست به نقل از یورونیوز، پیوند ریه به عنوان یک عمل پیچیده شناخته شده، زیرا قفسه سینه بیمار باید باز گردد. طی این روش برشی به طول 30 سانتی متر ایجاد می گردد و دنده هایی برای برداشتن و جایگزینی ریه های بیمار با ریه انسان سالم از اهدا کننده بریده می گردد.

با این وجود، فناوری نو مورد استفاده یک تیم اسپانیایی آنان را از شکستن دنده های بیمار بی احتیاج ساخته است. در عوض، جراحان بیمارستان Vall dHebron در بارسلون از برش های کوچک تری در کنار قفسه سینه ها برای قرار دادن بازو های ربات و دوربین های سه بعدی استفاده کردند. رئیس بخش جراحی قفسه سینه و خدمات پیوند ریه در آن بیمارستان می گوید: این برش در زیر جناغ جایی که پوست بسیار الاستیک (نرم و انعطاف پذیر) است ایجاد می گردد. این به ما اجازه می دهد صرفا پوست را باز کنیم و این ریه را کم کم وارد کنیم.

ریه نو نیز در اتاق عمل تخلیه شد تا بتواند به وسیله برش تنگ که فقط حدود 8 سانتی متر بود وارد گردد.

درد کمتر و کیفیت زندگی بهتر

روش نو برای بیمار کم تر دردناک است، زیرا زخم راحت تر بسته می گردد. این تکنیکی است که کیفیت زندگی بیماران در دوره پس از جراحی را بهبود می بخشد و درد را کاهش می دهد. خاویر 65 ساله اولین بیمار دنیا شد که تحت عمل جراحی کاملا رباتیک ریه نهاده شد.

او به علت بیماری ای به نام فیبروز ریوی که باعث ضخیم شدن پوشش ریه و زخمی شدن آن می گردد احتیاج به پیوند داشت. او می گوید: لحظه ای که به هوش آمدم و از بیهوشی عمومی بیدار شدم درد نداشتم.

ربات چهار بازوی مورد استفاده در این روش داوینچی نام دارد یک سیستم جراحی رباتیک رایج در بیمارستان های سراسر اروپا و ایالات متحده آمریکا که برای جراحی قلب، اورولوژی، زنان، اطفال و جراحی عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.

عمل جراحی مشابهی در بیمارستان مانت ساینای در نیویورک انجام شد، اما ربات تنها تا حدی در آنجا مورد استفاده نهاده شد. طبق آمار رصدخانه دنیای اهدا و پیوند، اسپانیا در پیوند اعضا در دنیا کشوری پیشرو است و در سال 2021 میلادی 5 درصد از اهدای عضو در سراسر دنیا در آن کشور اجرا شده است.

منبع: فرارو

به "اولین پیوند ریه انسان تمام اتوماتیک به وسیله ربات در دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین پیوند ریه انسان تمام اتوماتیک به وسیله ربات در دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید