مصرف پنیر برای این افراد ممنوع

به گزارش وبلاگ پیوست، مصرف لبنیات همزمان با آنتی بیوتیک ها، باعث کاهش اثربخشی آن ها می گردد. اگر می خواهید لبنیات مصرف کنید، دو ساعت قبل و بعد از مصرف آنتی بیوتیک ها صبر کنید.

مصرف پنیر برای این افراد ممنوع

به گزارش برنا، اگر از مهارنماینده های مونوآمین اکسیداز استفاده می کنید، از مصرف پنیر خودداری کنید. آن ها برای درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی استفاده می شوند و ممکن است به غذا های غنی از تیرامین موجود در پنیر های رسیده واکنش نشان دهند.

غذا ها می توانند با دارو ها تداخل ایجاد نمایند و بر اندازه جذب تأثیر بگذارند. حتی در بعضی موارد، می توانند تأثیر دارو ها را تغییر دهند و مسائل جدی برای سلامتی ایجاد نمایند.

تداخل غذا با دارو؛ تاثیر رژیم غذایی بر عملکرد دارو ها

رژیم غذایی شما می تواند اثربخشی دارو ها را تغییر دهد. حتی گاهی یک نوشیدنی داغ می تواند نحوه عملکرد داروی شما را تغییر دهد و احتمالاً سلامت شما به خطر بیفتد. نمک و آب میوه های به ظاهر بی ضرر نیز می توانند عملکرد دارو را کاهش داده یا تغییر دهند.

تداخلات غذا و دارو معمولاً به وسیله 3 نوع مکانیسم مختلف رخ می دهد. غذا می تواند:

- سرعت و اندازه جذب دارو را افزایش دهد.

- سرعت و وسعت جذب را کاهش دهد.

- یا اثر دارویی مستقیم داشته باشد.

به عبارت دیگر، دارو ممکن است با تغییر متابولیسم اثری متفاوت با هدف دارو داشته باشد. غذا ها می توانند بر دارو های تجویزی و بعلاوه دارو های بدون نسخه تأثیر بگذارند.

در ادامه به معرفی بعضی از مهمترین غذا ها و دارو هایی که هرگز نباید با هم مصرف شوند، اشاره شده است.

غذا های اسیدی و فرآورده های لبنی با آنتی بیوتیک

غذا های اسیدی با مصرف زیاد کافئین، مانند قهوه، می توانند اثربخشی آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سیلین را کاهش دهند. اگر پنی سیلین مصرف می کنید، گوشت، مرغ، قهوه، شربت ذرت و محصولات اسیدی حاوی قند را یک ساعت قبل یا دو ساعت پس از خوردن دارو، مصرف کنید.

مصرف لبنیات همزمان با آنتی بیوتیک ها، باعث کاهش اثربخشی آن ها می گردد. اگر می خواهید لبنیات مصرف کنید، دو ساعت قبل و بعد از مصرف آنتی بیوتیک ها صبر کنید.

از تداخل غذا با دارو؛ پنیر و سویا با دارو های ضد افسردگی

اگر از مهارنماینده های مونوآمین اکسیداز استفاده می کنید، از مصرف پنیر خودداری کنید. آن ها برای درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی استفاده می شوند و ممکن است به غذا های غنی از تیرامین موجود در پنیر های رسیده واکنش نشان دهند. مخلوط کردن مهارنماینده های مونوآمین اکسیداز با غذا های حاوی تیرامین، مانند پنیر یا غذا های تخمیر شده یا اسیدی، می تواند فشار خون را به سطوح خطرناکی برساند.

سایر غذا های غنی از تیرامین عبارتند از سس سویا، توفو، میسو، لوبیا، کلم ترش، الکل، آووکادو، موز و کشمش.

روغن ماهی و اسفناج با رقیق نماینده های خون

دارو های ضد انعقاد (رقیق نماینده های خون) از تشکیل لخته های خون جلوگیری می نمایند. بعضی از غذا ها اثربخشی آن را کاهش می دهند، در حالی که بعضی دیگر زمان لخته شدن و خطر خونریزی را افزایش می دهند.

به عنوان مثال، روغن ماهی برای قلب مفید است، اما دارای اثر خفیف لخته شدن خون است. سبزیجات با برگ سبز تیره و سایر غذا های حاوی ویتامین K می توانند لخته شدن خون را افزایش دهند؛ بنابراین در هنگام استفاده از رقیق نماینده های خون، از اسفناج، کلم بروکلی، کلم پیچ، چغندر و کلم پیچ خودداری کنید.

از تداخل غذا با دارو؛ گریپ فروت و پرتقال با کاهش دهنده کلسترول

اگر از استاتین های کاهش دهنده کلسترول استفاده می کنید، صبح ها به جای گریپ فروت از میوه های دیگر بهره ببرید. نوشیدن همزمان آب گریپ فروت و مصرف استاتین باعث تجمع دارو در بدن می گردد. گریپ فروت تجزیه دارو را کند می نماید و باعث مسائل مختلف سلامتی می گردد.

پرتقال نیز می تواند تأثیر مشابهی داشته باشد. آسیب کبدی و در موارد نادر، آسیب شدید کلیه و عضله ممکن است رخ دهد.

جایگزین های نمک با کاهش دهنده فشار خون

اگر از مهارنماینده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (مهارنماینده های ACE) برای کاهش فشار خون خود استفاده می کنید، نباید به جای سدیم از نمک های پتاسیم بهره ببرید.

زیرا مهارنماینده های ACE نیز باعث حفظ پتاسیم در بدن می شوند. این باعث ایجاد سطوح بالایی از پتاسیم می گردد که به طور بالقوه می تواند منجر به آریتمی قلبی (آریتمی) گردد.

منبع: فرارو

به "مصرف پنیر برای این افراد ممنوع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف پنیر برای این افراد ممنوع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید