کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت با نوشیدن قهوه

به گزارش وبلاگ پیوست، نوشیدن قهوه می تواند در کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت نوع 2 موثر باشد و قرار دادن قهوه در برنامه روزانه می تواند برای سلامتی مفید باشد.

کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت با نوشیدن قهوه

طبق مطالعه جدیدی که در نشریه پزشکی بی ام جی (BMJ Medicine) منتشر شده است، نوشیدن منظم قهوه می تواند چربی بدن را کاهش دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کم کند.

به گزارش نیویورک پست، محققان می خواستند ببینند قهوه نوشان به دلیل مصرف کافئین از ابتلا به دیابت نوع 2 در امان اند یا به دلیل های دیگری مانند این که جزو قشر میانه محسوب می شوند و توانایی مالی داشتن سبک زندگی سالم تر را دارند.

حدود 10 هزار نفر با خصوصیات ژنتیکی نظیر ژن های سی وای پی 1 ای 2 (CYP1A2) و ای اچ آر (AHR) که بر واکنش بدن به مصرف کافئین اثر دارند در این مطالعه آنالیز شدند. محققان از روش آماری موسوم به تصادفی سازی مندلی که ابزاری برای پیدا کردن رابطه بین هر ویژگی و هر پیامد است استفاده کردند.

بیشتر بخوانیم:

کسانی که قهوه می نوشند کمتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند
7 توصیه برای انتخاب برترین قهوه

به گزارش نیویورک پست، حاصل این شد که کافئین با سرعت کمتری در بدن افراد واجد این متغیرهای ژنتیکی هضم و جذب می گردد و این افراد قهوه کمتری می نوشند، اما اندازه کافئین خونشان بیشتر است.

بعلاوه مشاهده شد همان گروه افراد شاخص توده بدنی و جرم چربی کمتری دارند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نیز برای آن ها کمتر است و ظاهرا کافئین دلیل این امر است.

خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در حدود نیمی از افراد همان گروه به این دلیل کمتر بود که شاخص توده بدنی کمتری داشتند.

بعضی شواهد نشان می دهد کافئین امکان سوزاندن چربی بیشتر در بدن فراهم می نماید و باعث می گردد افراد حس سیری بیشتری داشته باشند، در نتیجه کمتر بخورند و لاغرتر بودن هم خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

به گزارش نیویورک پست، بر اساس اعلام مرکز مهار بیماری ها، از هر 10 آمریکایی حدود یک نفر دیابت دارد که حدود 90 تا 95 درصد آنان دیابت نوع 2 دارند. عمدتا افراد بالای 45 سال به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند.

دکتر دیپندر گیل، نویسنده اول این مقاله از امپریال کالج لندن، گفت: این نتایج نشان می دهد مصرف کافئین ممکن است با داشتن شاخص توده بدنی کمتر و چربی کمتر در بدن ربط داشته باشد و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. بعلاوه ممکن است سوخت وساز بدن را بهبود بخشد، گرچه این بدان معنا نیست که افراد باید بروند اندازه زیادی نوشیدنی های کافئین دار پرکالری مانند چای لته بنوشند.

به گزارش نیویورک پست، یک فنجان میانه قهوه حاوی 70 تا 150 میلی گرم کافئین است و شواهد نشان می دهد 100 میلی گرم کافئین در روز می تواند مصرف انرژی را تا حدود 100 کالری در روز افزایش دهد، اما قهوه علاوه بر این، مواد شیمیایی دیگری نظیر دی ترپین ها نیز دارد که می توانند برای سوخت وساز بدن بسیار مضر باشند.

منبع: فوت و فن / independentpersian.com

به "کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت با نوشیدن قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت با نوشیدن قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید