ترایفل قرمز مخملی
به گزارش وبلاگ پیوست، این ترایفل بسیار هیجان انگیز است و با کیک قرمز تهیه می گردد که دستور هر دو را در پایین برایتان شرح داده ایم.
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
ترایفل
- خامه فرم گرفته
- خاک قند
- عصاره نارگیل
- کیک قرمز مخملی
- پودر نارگیل
کیک قرمز مخملی
- 156 گرم آرد کامل
- 113 گرم آرد شیرینی پزی
- 14 گرم کاکائو
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه شیر
- یک قاشق چایخوری رنگ غذای قرمز
- یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 300 گرم شکر قهوه ای
- 113 گرم کره
- دو عدد تخم مرغ
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، خامه فرم گرفته و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را با همزن دستی هم بزنید تا پف نمایند. کمی پودر نارگیل به آنها اضافه کنید.
2- با یاری چاقوی اره ای کیک قرمز مخملی را به صورت مکعبی برش دهید. درون لیوانی که قرار است ترایفل را سرو کنید، یک لایه کیک، روی آن یک لایه خامه و دوباره لایه دیگری از کیک را بریزید و روی آنها پودر نارگیل بریزید و این کار را تکرار کنید تا لیوان پر گردد.
3- برای تهیه کیک قرمز، آردها، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر، رنگ غذا، سرکه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. شکر قهوه ای و کره را با همزن برقی دو دقیقه مخلوط کنید. به آرامی مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شوند.
4- کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
منبع: فوت و فن