آشپزی

کوفته برنجی، غذایی لذیذ برای مهمانی ها

کوفته برنجی نرم یک غذای فوق العاده لذیذ است که طرز تهیه آسانی دارد.

29 شهریور 1402

همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ

روش سنتی پخت اسپاگتی، معمولا پاستای رشته ای با سس گوشت چرخ کرده، رب و افزودنی های طعم دهنده است ولی همان اسپاگتی را هم می شود با سس کوفته قلقلی و سبزیجات مختلف پخت.

27 مرداد 1402

طرز تهیه ماست خیار مجلسی با طعم عالی

ماست خیار یک پیش غذای قدیمی ایرانی بوده که همچنان سر سفره ایرانی جایگاه خودش را حفظ نموده است. پیش غذای سالم و خوش خوراکی که به سرعت و در 15 دقیقه آماده می گردد. با این میزان مواد برای 4 نفر می توانید چاشته ماست و خیار درست کنید.

3 مرداد 1402

15 روش فوری از بین بردن شپشک و حشرات برنج ایرانی

برترین روش از بین بردن حشرات برنج چیست؟ اگر تا به حال از میزان زیادی برنج در خانه نگهداری نموده باشید، می دانید که بعد از مدتی احتمال زیاد شدن موجوداتی ریز و سیاه رنگ در برنج وجود دارد. اگر هر چه زودتر فکری برای از بین بردن این موجودات نکنید، خیلی زود زیاد...

30 تیر 1402

2 طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه و گوشت تکه ای به روش رستورانی

اگر بگوییم باقالی پلو با گوشت ماهیچه خوشمزه ترین است اغراق نموده ایم؟ شواهد می گویند، خیر. باقالی پلو هم با ماهیچه و هم گوشت تکه ای گوسفند یک غذای مجلسی برای ناهار و معمولا جزو غذاهای است که ظاهرا پیشینه اش به درباره صفویه برمی شود و البته که در ابتدا...

21 تیر 1402

خلق یک مزه تازه از ترکیب باقلاپلو و نخودپلو که شگفت زده تان می نماید

دیگران درست کردند و ما خوردیم. بد نیست ما هم درست کنیم؛ هم برای خودمان هم برای دیگران. باقلاپلو که معرف حضورتان هست!؟ حالا در اقدامی نوگرایانه در جهت دست یافتن به غذایی نو آن را با نخودپلو ترکیب نموده ایم.

13 تیر 1402

نکات مهم برای سفر به ویتنام؛ کشوری با جاهای دیدنی فراوان

ویتنام از آن دسته از کشورهایی است که با شنیدن نامش همه به فکر جنگهای رخ داده فرو می روند و تنها تصاویری از این کشور در ذهنشان نقش می بندند که نمایانگر ویرانی و تخریب شدن قسمتهای مختلفی از این کشور هستند. اما اگر راستش را بخواهید بدانید، ویتنام اصلا شرایط...

27 خرداد 1402

با ترفند های ساده آشپزی را برای خود دلچسب کنید

چند مورد از ترفند های جالب آشپزی را در این مطلب برای شما جمع آوری کرده ایم، که با یادگیری آن ها پخت و پز برایتان آسان خواهد شد.

17 خرداد 1402

خوشمزه ترین خوراکی که می توانیم صبح ها با شیر بخوریم

بعد از ناهار و حتی شام، برای رهایی از سنگینی غذا، یک دسر خوشمزه حتما می تواند یاری کند.

30 اردیبهشت 1402

پروتئین تراپی مو چیست؛ فواید، عوارض و نکاتی که درباره آن باید بدانید

امروزه اگر دنبال کننده ترندهای دنیای مد و زیبایی باشید، حتما نام پروتئین تراپی مو به گوشتان خورده است. پروتئین تراپی یکی از روش های درمانی محبوب است که این روزها مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. در این مطلب از خبرنگاران مگ، قصد داریم همه چیز درباره...

22 اردیبهشت 1402

طرز تهیه 55 مدل شیرینی عید شهرهای مختلف ایران

درست کردن انواع شیرینی عید درست مثل و سبز کردن نوستالژی و خاطره انگیز است. با نزدیک شدن به روزهای عید خیلی از خانم ها دست به کار می شوند تا برای پذیرایی از مهمان ها با دست خودشان شیرینی های خانگی برای عید درست نمایند و با تهیه انواع شیرینی عید به روش قنادی...

23 اسفند 1401

شیرینی نوروزی با 3 قلم مواد

نکته مهم برای درست کردن شیرینی های عید در خانه، مدت زمان ماندگاری آن هاست. چون شیرینی های خانگی مواد افزودنی و نگهدارنده ندارند، حتما باید به این موضوع توجه کنید.

4 اسفند 1401

ران مرغ با برنج، یک غذای تازه با مرغ

اگر مقداری ران مرغ از غذای شب قبل مانده و دوست دارید آن را طعم دار و یک غذای تازه با آن تهیه کنید با ما همراه باشید.

23 دی 1401

دلایل سفر به ایسلند در سال 2018 ، سفر به ایسلند در سال 2018

این کشور بسیار مشهور و محبوب می باشد.این جزیره ناهموار که در وسط آتلانتیک شمالی قرار گرفته است، یکی از پرطرفدارترین نقاط برای سفر در بین مردم می باشد، دارای منظره ها باورنکردنی است و امکان انجام فعالیت های پر ماجرا در آن وجود دارد که هرکدام دلایل تماشا...

18 دی 1401

خوراک جگر مرغ، یک شام لذیذ

جگر خواص زیادی دارد. یکی از ویتامین هایی که در جگر به وفور یافت می گردد، ویتامین A است. این ویتامین در بدن فراوری نمی گردد و باید از منابع مختلف غذایی تامین گردد.

12 دی 1401

تصاویر، این غذاهای بازاری در تهران قدیم رونق داشت ، چگونه چلوکباب معروف در حمام طبخ شد؟

آشپزخانه های بازاری در تهران قدیم به ویژه از دوره قاجار، شکل گرفتند و به گفته پژوهشگران حوزه غذا، خوراک های بسیاری در بیرون از خانه ها در دکان ها و روی چرخی ها به مردم عرضه می شد. بیشترین آشپزخانه ها در سنگلج، میدان خراسان و میدان محمدیه قرار داشتند و...

7 دی 1401

اولین آشپزی انسان با آتش چه زمانی انجام شد؟

دانشمندان اولین شواهد از پختن غذا به وسیله انسان ها به وسیله استفاده کنترل شده از آتش را کشف نموده اند که قدمت آن به حدود 800 هزار سال پیش می رسد.

26 آذر 1401

آیا خوردن آب استخوان برای بدن مفید است؟

آب استخوان در طول سال های اخیر بسیار پرطرفدار شده است، اما آیا خوردن آن فایده ای برای بدن دارد؟

19 مهر 1401

خوراک های سنتی اصفهان چقدر جهانگرد جذب می کنند؟

ایرنا/ بدنبال آخرین خبرهای واصله، این سوال مطرح می گردد که خوراک های سنتی اصفهان چقدر جهانگرد جذب می کنند؟

15 مهر 1401

بساط دیزی پزی؛ از نانوایی سنگکی تا حمام عمومی

آبگوشت به تناسب فصل و منطقه ای که در آن پخته می شد و ذوق طباخ، شکلی و طعمی متفاوت به خود می گرفت. برای مثال در روزگار گذشته اهالی روستا های تهران که بیشتر باغدار بودند علاقه زیادی به آبگوشت باغی داشتند.

4 مهر 1401
تعداد: (44)