ران مرغ با برنج، یک غذای تازه با مرغ

به گزارش وبلاگ پیوست، اگر مقداری ران مرغ از غذای شب قبل مانده و دوست دارید آن را طعم دار و یک غذای تازه با آن تهیه کنید با ما همراه باشید.

ران مرغ با برنج، یک غذای تازه با مرغ

ران مرغ با برنج یکی از روش های بسیار ساده و خوش طعم برای پخت مرغ است که طعم بی نظیری دارد. شما می توانید این غذای خوشمزه را در کنار برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنید. این غذای خوشمزه برای کسانی است که دوست دارند ران مرغ را به یک روش مجلسی و تازه تهیه کنند. شما حتی می توانید از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ران مرغ با برنج

  • ران مرغ 3 عدد
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • زعفران به اندازه لازم
  • سس باربیکیو 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 2 عدد
  • برنج 3 پیمانه
  • زرشک به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین به اندازه لازم

طرز تهیه ران مرغ با برنج

مرحله اول

ابتدا باید برنج را با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و یا با دست نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و تفت دهید تا سبک شود. بعد روی ران مرغ چند برش با چاقو ایجاد کنید و به همراه پیاز ها خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم

در ادامه اندازهی زعفران و سس باربیکیو و ادویه ها را اضافه کنید و کمی ران ها را تفت دهید تا خوش رنگ شود. سپس روی مواد آب جوش بریزید و حرارت را بالا ببرید و بگذارید تا به جوش بیاید . سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا ران مرغ بپزد و گوشت ران کاملا از استخوان جدا شود.

مرحله سوم

وقتی ران مرغ پخت از استخوان جدا و در اندازه دلخواه خرد کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد و به همراه نمک و روغن سرخ کنید تا طلایی شود. برنج را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس آن را آبکش کنید یا به صورت کته بپزید. زرشک را با کمی کره و 1 قاشق چای خوری شکر تفت دهید تا پف کند. وقتی برنج دم کشید مانند عکس مرغ را به همراه سیب زمینی و زرشک روی پلو بریزید و سرو کنید. اگر به غذاهایی که با مرغ تهیه می شود علاقه دارید، خورشت مسما بادمجان با غوره + ویدیو را ببینید.

نکات کلیدی در تهیه ران مرغ با برنج

  • در اواخر پخت دوباره کمی زعفران دم کرده روی مواد بریزید تا طعم فوق العاده ای پیدا کند.
  • می توانید از چوب دارچین به جای پودر آن استفاده کنید و وقتی مرغ پخت آن را از قابلمه درآورید.
  • به دلخواه کمی پودر پیاز نیز به مواد اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
  • می توانید برنج را به صورت آبکش با ته دیگ دلخواه تهیه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی شلغم ها را این گونه بپزید تا همه عاشقش شوند را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "ران مرغ با برنج، یک غذای تازه با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ران مرغ با برنج، یک غذای تازه با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید