خوشمزه ترین خوراکی که می توانیم صبح ها با شیر بخوریم
به گزارش وبلاگ پیوست، بعد از ناهار و حتی شام، برای رهایی از سنگینی غذا، یک دسر خوشمزه حتما می تواند یاری کند.
مافین هویج و دارچین یکی از پیشنهادهایی است که می توانید به آن فکر کنید. مافین دارچین و هویج را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.
1. پیش از هر کاری، کره را از یخچال خارج کنید تا نرم گردد. فر را هم روشن کنید و در دمای 180 درجه بگذارید.
2. هویج را رنده کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره را در ظرفی جادار بزنید، سپس شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
3. مخلوط های مایع و خشک را که تا به امروز درست نموده اید، با هم مخلوط کنید و حسابی بزنید. هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره همه چیز را هم بزنید. باید خمیر یک دستی داشته باشید.
4. درون قالب های مافین را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. سپس مواد را داخل قالب ها بریزید و آنها را داخل فر بگذارید. 25 دقیقه بعد مافین شما آماده است.
مواد لازم:
300 گرم آرد
2 عدد تخم مرغ
200 گرم هویج
2 /1 ق چ بیکینگ پودر
یک ق م دارچین
50 گرم شکر
75 گرم کره
3 پیمانه شیر
دارچین
دارچین را گیاه گرم می دانند؛ به همین علت دارچین پای ثابت لوبیاپلو، زرشک پلو، عدس پلو و آلبالوپلو است. اما نکته مورد توجه اینکه مصرف بیش از حد دارچین، به ویژه در زنان باردار باعث ایجاد مسمومیت می گردد. دارچین ضد نفخ است؛ به همین علت چای دارچین و نبات می تواند ناراحتی های گوارشی را رفع کند.
یه جور دیگه
اگر قالب مافین ندارید، از یک تابه دیواره دار بزرگ بهره ببرید؛ کف آن را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. همان زمان را برای پخت لازم دارید. برای سرو هم باید مافین را ببرید.
منبع: همشهری آنلاین