همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ

به گزارش وبلاگ پیوست، روش سنتی پخت اسپاگتی، معمولا پاستای رشته ای با سس گوشت چرخ کرده، رب و افزودنی های طعم دهنده است ولی همان اسپاگتی را هم می شود با سس کوفته قلقلی و سبزیجات مختلف پخت.

همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ

اسپاگتی یکی از انواع غذاهای بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم

500 گرم اسپاگتی

250 گرم پنیر موزارلا

60 گرم زیتون سیاه بدون هسته

400 گرم گوشت چرخ کرده

50 گرم جعفری (ریز خرد شود)

50 گرم کره

2 حبه سیر

یک عدد تخم مرغ به علاوه

یک عدد زرده تخم مرغ

یک پیمانه خرده نان

به اندازه لازم نمک، فلفل،

زردچوبه و آویشن

روغن به اندازه لازم

برای سرخ کردن

یک شاخه جعفری و چند زیتون

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی

یک عدد پیاز میانه

یک حبه سیر

یک شاخه کرفس

700 گرم گوجه فرنگی

3 پیمانه آب مرغ

نمک و فلفل به اندازه لازم

یک عدد فلفل چیلی تازه

برای تزئین

1. سیرها را ریز خرد کرده و همراه با تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ، جعفری خرد شده و گوشت چرخ کرده در کاسه ای بریزید و بعد از طعم دار کردن با نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن با دست خوب مواد را ورز دهید. مخلوط گوشت را با دست به شکل گلوله های کوچک درآورده و در خرده نان بغلتانید. زیتون ها را هم با چاقو از وسط نصف کرده و کناری بگذارید.

2. کوفته ها را در تابه ای که روغن وکره را در آن داغ کرده اید بریزید و سرخ کنید. کوفته های سرخ شده را در سینی یا بشقابی که روی آن حوله کاغذی پهن کرده اید بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

3. یک قابلمه مناسب آماده کنید و داخل آن را آب و کمی نمک و روغن بریزید. وقتی آب جوش آمد، پاستاهای رشته ای را مدت هشت دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید.

4. در این فاصله سس گوجه را آماده کنید. برای درست کردن این سس ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و در آب جوش بریزید تا پوست از گوشتشان جدا شود. پوست گوجه ها را بکنید و گوشتشان را خرد کنید. قابلمه ای روی گاز قرار دهید و تمامی مواد شامل پیاز، سیر، کرفس و فلفل چیلی و همچنین گوجه های پخته را به همراه آب مرغ در آن بریزید و بگذارید خوب بپزد.

نکته: اگر آب مرغ آماده ندارید، می توانید از عصاره مرغ استفاده کرده و آن را در آب جوش حل کنید و به مواد بیفزایید. فقط در این صورت مراقب باشید نمک غذا زیاد نشود؛ چون عصاره ها معمولا شور هستند.

مخلوط سس را بعد از پخت کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس در مخلوط کن ریخته یا با گوشتکوب برقی، به پوره تبدیل کنید. حالا سس آماده است.

5 پنیر موزارلا را به صورت نواری خرد کنید. اسپاگتی آبکش شده را در پیرکس یا ظرف سرامیکی مناسب بریزید و با سس گوجه، کوفته ها و زیتون ها مخلوط کنید. پنیرهای نواری را روی اسپاگتی بریزید. ظرف را در فری که پیش از این با دمای 220 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم شده است، به مدت 10 دقیقه بپزید. در خاتمه برای تزئین از اندازهی برگ جعفری، چند عدد زیتون و چند تکه پنیر موزارلا هم می توانید استفاده کنید.

یه جور دیگه

به جای خرده نان از پودر خمیر خشک شده داخل نان باگت هم می توانید استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

به "همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه فوت و فن تهیه سرگنجشکی ایتالیایی؛ غذایی ساده و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید