ترفندهای آشپزی که هر بانویی باید بداند
به گزارش وبلاگ پیوست، آشپزی تنها بلد بودن طریقه طبخ هر غذا نیست. سرآشپزان بزرگ جهان با استفاده از مواد غذایی مختلف و ترفندهای آشپزی طعم و عطر بی نظیری به غذا می بخشند که بد نیست شما هم با چند مورد آن آشنا شوید.
در این بخش با 10 ترفند آشپزی جالب و کاربردی آشنا می شویم. آشپزی یک هنر است و این هنر خوش طعم رمز و رازهای زیادی دارد. حرفه ای ها برای تند کار کردن و بهتر نگه داشتن مواد غذایی از ترفندهای خاص و جالبی استفاده می نمایند که در ادامه این مطلب با 10 مورد از آن ها آشنا می شویم. با وبلاگ پیوست همراه باشید.
نگهداری سبزیجات
حرفه ای ها برای اینکه سبزیجات را تازه تر و بعلاوه شاداب نگه دارند، آن ها را درون یک فویل آلومینیومی می گذارند. می توانید امتحان کنید تا نتیجه آن را مشاهده کنید.
برش سریع و تیز کیک
می خواهید کیک خود را سریع و تمیز برش دهید؟ برای این کار یک روش جالب وجود دارد: چاقو را زیر آب گرم نگه دارید، آب گرم باعث می گردد چاقو سریع ببرد و خرده های کیک به آن نچسبند.
پخت با کیفیت همبرگر
شما هم وقتی همبرگر سرخ می کنید دورش می سوزد و وسط آن خام می ماند؟ برای پخت کامل و سریع همبرگر یک راه خوب وجود دارد: با انگشتان خود یک گودی وسط آن ایجاد کنید! هم سریع تر می پزد و هم مغزپخت می گردد!
گرم کردن پیتزا
اگر یک پیتزا خریدید و نتوانستید آن را تمام کنید و تصمیم گرفتید آن را دوباره گرم نمایید، نگران خشک شدن پیتزا در فر نباشید. قبل از اینکه پیتزا را در فر اجاق خود بگذارید مقداری آب روی آن اسپری کنید تا رطوبت خود را از دست ندهد و خشک نگردد.
حقه چاقو
چاقو دائما از دستت تان سر می خورد؟ از چند کش پول بهره ببرید، با این کار هنگام برش مواد غذایی تسلط کافی را خواهید داشت.
کدام لیمو ترش تر است؟
اگر از لیموترش زیاد استفاده می کنید و نمی دانید کدام یک طعم ترش تر یا شیرین تری دارد به پوست آن توجه کنید! هر چقدر پوست لیمو نازک تر باشد، ترش تر است و هرچقدر پوست آن ضخیم تر باشد، شیرین تر است.
تخم مرغ تازه
ترفند گذاشتن تخم مرغ در ظرف آب واقعا جواب می دهد اما راه دیگری هم وجود دارد، به حلقه سفیدی که دور زرده تخم مرغ وجود دارد توجه کنید، تصویر 1 تازه ترین و تصویر 3 کهنه ترین تخم مرغ را نشان می دهد.
پخت سوسیس و هات داگ
اگر می خواهید سوسیس را سریع تر و تردتر سرخ کنید، دور آن برش های منظمی ایجاد کنید. با این کار خواهید فهمید که یک سوسیس واقعی چقدر خوش طعم است.
کیک تازه
اگر می خواهید کیک برش خورده خود را در یخچال نگه دارید بهتر است با خلال دندان به نواحی برش خورده کمی نان بچسبانید تا مانع از خشک شدن و عوض شدن مزه کیک شما گردد.
تخم مرغ زرده عسلی
تصویر زیر نشان می دهد که تخم مرغ در زمان های مختلف به چه مرحله ای از آب پز شدن می رسد. اگر می خواهید تخم مرغ زرده عسلی بخورید، آن را دو تا سه دقیقه در آب در حال جوش بگذارید. البته اگر کمی نمک به آب جوش اضافه کنید خطر ترک خوردن و شکستن تخم مرغ شما کمتر می گردد.
10 ترفند آشپزی جالب و کاربردی را با هم خواندیم. برای تماشا دستورهای آشپزی فوری سوپ سه سوته خوشمزه و مجلسی را در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب آشپزی، آب هندوانه با لیمو و نعنا، خنک و تازه را در مجله بخوانید.
منبع: پیام دلتا