دستور غذا برای روزهای قرنطینه : سوپ پنیر طلایی
به گزارش وبلاگ پیوست، در این مطلب قصد داریم دستور غذایی برای گذران روزهای قرنطینه ای را منتشر کنیم امیدواریم امتحان کنید و لذت ببرید :

سوپ پنیر طلایی
مواد لازم:
2/1 پیمانه کره
1 عدد پیاز کوچک یا دو عدد پیاز بزرگ ، پوست کنده و ریز خرد شده
1 کرفس ساقه کوچک ، ریز خرد شده
1 هویج کوچک ، خرد شده
4/1 فنجان آرد
2 فنجان شیر کامل
2 فنجان آب مرغ
1 فنجان چدار زرد خرد شده در دمای اتاق
نمک و فلفل سفید
روش تهیه:
1. کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید ، سپس پیاز و کرفس را اضافه کرده و بپزید ، تا حدود 15 دقیقه هم بزنید ، یا تا زمانی که پیازها نرم شوند.
2. هویج را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید ، سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. شیر را آرام اضافه کنید ، مرتباً هم بزنید.
3. گرما را به متوسط بالا آورده و به طبخ آن ادامه دهید ، به طور مداوم هم بزنید ، 2-3 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط غلیظ شود.
4- مخلوط را به یک مخلوط کن یا یک همزن غذا منتقل کنید و تا زمان صاف شدن آن را هم بزنید ، سپس به قابلمه برگردانید.
5- آب مرغ را جداگانه به جوش بیاورید ، به مواد قبلی اضافه کنید سپس پنیررا به مواد بیفزایید و مرتباً هم بزنید.
6. طبخ را تا زمانیکه پنیر ذوب شود ادامه دهید ، سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
7. با کراکر یا نان سیر سرو کنید.
منبع : usatoday.com
منبع: چمدان