طرز تهیه کوکو کدو سبز، خوشمزه و مقوی
به گزارش وبلاگ پیوست، خبرنگارانـ کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.
به گزارش وبلاگ پیوست، کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو های سبزیجات است که به علت داشتن کدو سبز در ترکیباتش ارزش غذایی بالایی دارد؛ بعلاوه یک شام سبک و مقوی است. کوکو کدو سبز برای گیاه خواران نیز یک غذای کامل و مغذی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو کدو سبز همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز
کدو سبز: 4 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: نصف پیمانه
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به کدو سبز
کدو سبز یکی از سبزیجات پر کاربرد با ارزش غذایی بسیار بالاست که سرشاز از آنتی اکسیدان، منیزیم، مس، فسفر و منبع غنی ویتامین A و ویتامین C است. کدو سبز فیبر بالایی دارد و به همین علت برای کاهش وزن گزینه مناسبی است؛ بعلاوه مصرف کدو سبز برای حفظ سلامت قلب، سلامت چشم ها، کنترل دیابت، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد غده تیروئید، بهبود پروستات، بهبود عملکرد مغز و حافظه، یاری به آبرسانی برای پوست و... مفید است. کدو سبز را می توانید به صورت بخارپز، آب پز، کبابی و یا سرخ نموده مصرف کنید. هنگام خرید کدو سبز توجه داشته باشید که حتما سفت و دارای پوستی شفاف باشد و از خریدن کدوی شل و با پوست کدر و جمع شده اجتناب کنید.
نکات مربوط به پنیر پیتزا
پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد.
طرز تهیه کوکو کدو سبز
1 ـ برای آغاز کار ابتدا کدو سبز ها را خوب بشویید و پوست کنید؛ سپس کدو ها را رنده کنید. کمی نمک روی کدو بپاشید و هم بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا کدو ها آب بیاندازد؛ سپس کدو را داخل صافی بریزید و خوب فشار بدهید تا آب اضافی آن خارج گردد.
2 ـ کدوی رنده شده را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس شوید خشک، پیازچه خرد شده، پودر سوخاری، تخم مرغ، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
3 ـ داخل یک ماهی تابه مناسب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و ماهی تابه را روی اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ گردد. از مایه کوکو به میزان یک نارنگی کوچک بردارید و با دست گردش کنید و آن را داخل روغن داغ بگذارید تا سرخ گردد. بعد از اینکه یک سمت کوکو کدو سرخ شد، کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد. کوکو های سرخ شده را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی اش کشیده گردد؛ سپس داخل ظرف سرو بچینید و با سس کچاب یا هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو