8 ماده غذایی را هیچگاه در یخچال و فریزر قرار ندهید!
به گزارش وبلاگ پیوست، کارشناسان تغذیه تاکید می نمایند که 8 ماده غذایی را باید کاملا به دور از محیط یخچال و فریزر نگه داشت:
پیاز: پوست پیاز احتیاج به قرار گیری در معرض هوا برای عمر مفید و مطلوب دارد. پیاز را باید به دور از کیسه های پلاستیکی حفظ کرد. البته غلات حاوی پیاز احتیاج به نگهداری در ظرفهای درپوشیده و در یخچال دارند.
کدو حلوایی: احتیاج به تهویه خشک، تاریک و سرد و البته به دور از محیط یخچال دارد.
خربزه و هندوانه: این دو میوه اگر در محیط یخچال نگه داری شوندف آنتی اکسیدان هایشان مانند لیکوپن و بتاکاروتن را از دست می دهند. البته اگر این میوه ها بریده شده باشند، احتیاج به نگهداری در یخچال دارند.
سیر: سیر را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد چون آغاز به جوانه زدن می نماید و فاسد می گردد. سیر را در محیط خشک و تاریک نگه دارید.
سیب زمینی: این خوراکی را هم باید در فضای خشک، تاریک و خنک و البته به دور از کیسه های پلاستیکی نگه داشت. سیب زمینی را می توان در یک جعبه مقوایی برای یک دوره نامحدود ذخیره کرد.
ریحان: برترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است.
عسل: عسل را باید در ظروفی که در آنها کاملا بسته می گردد حفظ کرد و آنهم در یک دمای خشک. نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکر روی آن می گردد.
قهوه: دانه های قهوه احتیاج به نگهداری در یک هوای خشک، خنک و تاریک دارند تا عطر و طعمشان را حفظ نمایند.
منبع: ایرنا زندگی